Esemény leírása

 

REGIONÁLIS ÉS HATÁRMENTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK

 MŰHELYMUNKA

 

Helyszín: Serényi László Általános Iskola, 3630. Putnok, Bajcsy u. 28.

Időpont: 2018.október 26. 14.00-18.00.

Tevékenység megnevezése: Műhelymunka.

 

Fogadó szervezet kettő is volt (Serényi László Általános Iskola és a Várady Béla Sportközpont). A kiválasztott helyszín, a Serényi László Általános Iskola kiváló műhelymunka színtér volt.

Mivel voltak új résztvevők, a projektünket röviden bemutattuk a jelenlévőknek. A projekt részletei, a lebonyolításának menetrendje élénk érdeklődést váltott ki. A megjelentek elmondták véleményüket, javaslataikat a projekt tartalmával kapcsolatosan, melyeket beépítünk majd a következő projektelemekbe.

Rendezvényünkön a jelenlévők élénk érdeklődést mutattak a műhelymunka témája iránt.

A témát dr. Honfi Ferenc László és Erdélyi Mihály vezette fel, amit nagy figyelemmel hallgattak a jelenlévők, ezt követően sok kérdés és hozzászólás hangzott el. Minden hozzászóló véleménye az volt, hogy a regionális és a határmenti együttműködések a szabadidős tevékenységek terén nagyon fontosak a régió lakosainak életminősége szempontjából. Folyamatos együttműködés keretében kicserélhetik tapasztalataikat, a jó gyakorlatokat adaptálhtják szűkebb pátriájukra, mindenképpen sokat tanulhatnak egymástól. Értesülnek egymás rendezvényeiről, azokon megjelenhetnek, így elvileg összességében több szabadidős és szabadidősportos eseményen vehetnek részt. Első lépésként összegyűjtöttük a jelenlévők elérhetőségeit. A résztvevők egy hónapon belül elküldik szervezetük éves rendezvénytervét, amit összesítünk, és kiküldjük azt mindenkinek, így igény esetén tiszteletünket tehetjük egymás rendezvényein, mivel értesülünk azokról. Két külföldi vendégünk volt a műhelymunkában Romániából, a GYM MAR STRONG ORADEA Egyesülettől.

Megszakítás