CSEMADOK BÁTKAI ALAPSZERVEZETE

A Csemadok Bátkai Alapszervezete egy jól működő és élő szervezet, amely a magyarság és a magyar kultúra ápolásának szolgálatában áll. Megalakulásuk óta arra törekednek, hogy munkájuknak legyen értelme, tartalma és célja.

Programjaikkal a fenntartható életmódra való nevelést, környezetünk szeretetét és védelmét, valamint az egészséges életmód és a szabadidősport terjesztését támogatják.

Bátka jó hírnevét keltették, amerre jártak, tevékenységük sokrétű. Foglalkoznak gyerekekkel, szerveznek irodalmi megemlékezéseket, családi sportnapokat, kézműves foglalkozásokat, aktív részesei járásuk kulturális eseményeinek, szerveznek szabadidős fesztiválokat (Nyári Balog-völgyi Fesztivál), ötletelnek és építkeznek.

Közösségükben erősítik a nemzeti identitástudatot, őrzői annak a lángnak, amely ennyi éven át megmaradt, és amit becsülettel akarnak tovább adni a következő generációknak.

Az együttműködés témája az ifjúság és a szabadidősport támogatása. Az együttműködések közös tapasztalatcsere és műhelymunkák, rendezvények, személyes és elektronikus találkozások során valósulnak meg.

Megszakítás